PATANJALI DIABETIC ATTA 1KG
Indeks: PAT000180
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Availability: Out of stock
Availability: 11 In Stock
Availability: 40 In Stock
Availability: 26 In Stock
Mąka Rajgira wytwarzana jest z nasion amarantusa. ... W Indiach nazywa się to mąką Ramdana w języku hindi i jest powszechnie używana podczas świąt religijnych do postu. Ramdana oznacza nasienie Boga i dlatego jest używane podczas świąt. Mąkę amarantową można wykorzystać do wyrobu makaronów i wypieków.
Availability: Out of stock
Ragi Flour (mąka jaglana) 1kg - Mąka Ragi, znana również jako proso palcowe lub proso czerwone, jest spożywana na całym świecie i produkowana w innowacyjny sposób. Dla wielu jest to ważny element codziennej diety i bardzo pożywny. Ragi jest źródłem aminokwasu metioniny i jest bogate w wapń, białko, minerały i witaminy. Może być używany do przygotowywania rotisów, ale nadaje się również do zup.
Availability: Out of stock
Mąka ryżowa jest wytwarzana z mielonego surowego ryżu i służy do robienia makaronów ryżowych i niektórych naleśników, takich jak południowoindyjskie appams. Może być stosowany do zagęszczania zup i gulaszu, a także jako alternatywa dla mąki pszennej w ciastach i herbatnikach.
Availability: 15 In Stock
Maida to biała mąka z subkontynentu indyjskiego, wytwarzana z pszenicy. Drobno zmielony bez otrębów, rafinowany i bielony, bardzo przypomina mąkę do ciasta. Maida jest szeroko stosowana do wyrobu fast foodów, wypieków, takich jak ciasta, chleb, kilka odmian słodyczy i tradycyjnych płaskich chlebów.
Availability: Out of stock
Availability: Out of stock
Availability: Out of stock
Availability: Out of stock
Kuttu lub gryczana atta to nasiona owoców, dlatego można je spożywać podczas postu. Mąka ma orzechowy smak i jest bezglutenową alternatywą dla zwykłej mąki pszennej.
Availability: Out of stock
Availability: Out of stock
Product added to compare.