MAMRA lub ryż dmuchany jest wytwarzany z ziaren ryżu i jest niezbędnym składnikiem do przygotowania Bhel puri i innych przekąsek.
Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
AZKA PUFFED RICE MAMRA 250G
Indeks: AZK000001
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.
Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.
Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.
Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.
Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.
MAMRA lub ryż dmuchany jest wytwarzany z ziaren ryżu i jest niezbędnym składnikiem do przygotowania Bhel puri i innych przekąsek.